Hawk E-Scooter

Wilt u er graag met z’n tweeën geruisloos en milieuvriendelijk op uit? Stadsmobiliteit in een modern jasje! Deze elektrische scooter is namelijk voorzien van extra veel beenruimte en een grote buddyseat die voldoende ruimte biedt voor twee personen. Ook is er een bergruimte onder de buddyseat.

De Hawk is een elektrische scooter van de bekende Chinese e-scooter producent Sunra. Het bedrijf verkoopt scooters in 70 landen en heeft een productiecapaciteit van 4 miljoen elektrische scooters per jaar.
De scooter heeft een hoge kwaliteit 2000 Watt Bosch motor en kan worden besteld met drie accu opties: Standaard Loodaccu,s, 1x 20 Ah Lithium voor een bereik van 65 km en 2x 20 Ah Lithium voor een bereik van 130 km.
Leverbaar in een 25 km/h (snorfiets) en een 45 km/h (bromfiets) uitvoering.

 

Rijden met een elektrische scooter is milieubewust en stukken voordeliger. Je hebt niets te maken met brandstofprijzen en hoge onderhoudskosten. Je elektrische scooter opladen doe je bijvoorbeeld ’s nachts als je hem toch niet gebruikt. ’s Morgens staat hij dan weer klaar met een volle acculading voor een hele dag rijplezier!

De rijke standaard uitrusting maakt het rijden geweldig, zoals een uitgebreid dashboard, USB-aansluiting en Bluetooth. De scooter heeft ook speakers om tijdens het rijden een geluid te produceren voor het verbeteren van de veiligheid van voetgangers.

Graag nodigen wij u uit voor een kennismaking met deze stoere scooter!

Meer informatie vindt u in de folder:

 

MOVE Flyer Sunra Hawk V 1
PDF – 1,6 MB 67 downloads

Prijs

Vanaf € 1595.00 Lood accu

Vanaf € 1995.00 Lithium accu

Vanaf € 2495.00 2x Lithium accu

Kosten rijklaarmaken vanaf € 200.00

Kentekenleges € 95.00

Informeer naar de beschikbaarheid!