Briski

De nieuwe rage in kleine mobiliteit

De Briski is een nieuwe beleving. Ideaal voor een boodschapje, terrasje pakken (zonder helm) of gewoon voor woon-werkverkeer.

De Briski elektrische driewiel scootmobiel is een modern vervoermiddel voor iedereen die nog niet aan een traditionele scootmobiel toe is of mensen die graag een modern vervoersmiddel voor in de stad of mee op reis willen dat volledig elektrisch en milieubewust is

Kenmerken van de Briski:

  • Compact en wendbaar
  • Licht en eenvoudig besturen
  • Milieuvriendelijk
  • Geen parkeerproblemen
  • Alleen WA verzekering nodig 
  • Gashendel
  • 25 km/h! en bereik van 40-50 km
  • Rijbewijsvrij besturen
  • Kan voor- en achteruit rijden

De Briski elektrische driewiel scootmobiel is een modern vervoermiddel voor iedereen die nog niet aan een traditionele scootmobiel toe is of mensen die graag een modern vervoersmiddel voor in de stad of mee op reis willen dat volledig elektrisch en milieu bewust is . De Briski is uiterst wendbaar en stabiel + eenvoudig te vervoeren. De maximale snelheid van de Briski is 25 km/u. Deze is geheel instelbaar via de draaibare begrenzer aan het stuur. De actieradius van de Briski elektrische driewiel scootmobiel is 40-50 km. De Briski is voorzien van een voor- en achteruit. Uitermate geschikt voor eenvoudig een boodschapje doen, een terrasje pakken of van huis naar uw werk toe gaan. Bijzonder geschikt voor korte afstanden in de buurt. Is de afstand lopend te ver? Met de Briski stapt u eenvoudig op en heeft u nooit problemen om ergens te parkeren.

Prijs:

Briski 20 AH  €1545.00 

Afleveringskosten op aanvraag.

Bij aflevering krijgt u een uitgebreide uitleg over het voertuig.

 

Service

Regelmatig onderhoud houdt je voertuig in perfecte conditie en zorgt voor blijvend rijplezier. Wij adviseren per 2.500km of 1x per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Tijdig onderhoud volgens de voorschriften bespaart kosten.

In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij u mobiliteit onderhouden, repareren, service verlenen en schade herstellen.     

Verzekering

Je micromobiliteit  WA of All Risk verzekeren? Voor de verzekering van je voertuig werken wij samen met Premiewinkel. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Houdt er rekening mee dat voor het besturen van een motorvoertuig je minimaal 16 jaar oud en in het bezit van een geldig scooter rijbewijs dient te zijn.

Scootmobielen zijn te besturen zonder rijbewijs vanaf 16 jaar

Garantie 

Uiteraard leveren wij je voertuig in perfecte staat af. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn kan je rekenen op onze uitgebreide fabrieksgarantie.

 

Bij een occassion voertuig krijgt u

6 maanden Bovag garantie vanaf € 2500.00 Een tweedehands voertuig wordt voor aflevering natuurlijk ook volledig technisch nagekeken.

Accu

De meeste voertuigen worden geleverd met een vaste accu. Sommige scooters zijn uitgerust met een uitneembare accu.

Het bereik (hoeveel kilometers je kunt rijden) hangt af van vele factoren. Zoals snelheid, temperatuur en weersomstandigheden.  

Laden gaat via het normale stopcontact en optioneel via een laadpaal.Kies het voertuig dat past bij jouw levensstijl en vervoerseisen.