Gleam Multi use bike

ESCAPE YOUR LIMITS

- met de GLEAM ESCAPE Multi Use Bike

 

Rijd GLEAM en bevrijd jezelf van beperkingen! Geen last meer van files, parkeerplaats zoeken, plus fit worden tijdens je werk.

Deze nieuwe generatie bakfietsen is ontwikkeld in samenwerking met deskundigen uit de motorfietsindustrie en maakt efficiënt en flexibel transport mogelijk.

 

 

GLEAM FLEX. Cover

GLEAM FLEX. Work

Ontsnap aan het dagelijkse verkeer met een fiets

die zich aanpast aan jouw behoeften

Verleg je grenzen met de Multi Use Bike

 

We hebben een unieke technologie ontwikkeld die jouw lading beschermt en in balans houdt in stedelijke en landelijke gebieden. Terwijl je je laadruimte gemakkelijk kan inrichten, zodat jouw goederen, pakketten, kinderen of honden en andere dieren erin passen.

 

Totale lading is 200 kg.

Dit betekent dat als de bestuurder 80 kg weegt er 120 kg lading kan worden meegenomen. 

Doe met ons mee aan de mobiliteitsrevolutie

Er zijn geen grenzen aan de toepassingsgebieden van onze GLEAM Cargo eBikes. Verken alle gebruikssituaties!

Dankzij de unieke kanteltechnologie en volledige vering kunnen stoepranden, kuilen en andere oneffenheden gemakkelijk worden overwonnen.

  • Dynamic Tilting Technology en volledige vering voor eenvoudige bediening op alle oppervlakken. De lading wordt daardoor veilig vervoerd.

 

  • FLEX System voor verschillende bovenbouwen om moeiteloos het volledige potentieel van het laadvlak te benutten.

 

  • Grote laadruimte achter de chauffeur om volledige controle en overzicht over het verkeer te hebben.

 

  • Slank ontwerp om door deuropeningen en smalle straten te passen (82cm) en gemakkelijk files te vermijden.

 

 

Designed and engineered in Europe

De GLEAM Multi Use B wordt in Europa ontwikkeld en geproduceerd in samenwerking met ervaren ontwerpers, ingenieurs en fabrieken uit de motorfietsindustrie in de 'motorvallei' van Italië. De assemblage vindt plaats in Oostenrijk.

 

Gebouwd voor u en uw kostbare lading. 

Houdt uw lading veilig en stabiel op hobbelige wegen of in bochten.

Met het 'Fast Lock Extension' (FLEX) systeem kan snel tussen verschillende opbouwen wisselen, op de GLEAM wordt de lading veilig vervoerd en profiteert de berijder van een uitzonderlijk dynamische rijervaring. Er zijn geen grenzen met de GLEAM ESCAPE Multi Use Bike.

We hebben een fiets gemaakt die jouw ondersteunt bij je dagelijkse mobiliteit

We weten dat de vervoersbehoeften van iedereen verschillend zijn. Om de fiets perfect voor jouw te laten passen, bieden wij verschillende aanpassingsmogelijkheden.

 

300-500l Box

Onze boxen zijn de favoriete toevoeging van onze klanten, omdat ze het comfort bieden van het veilig opbergen van gereedschap, boodschappen of documenten met het afsluitbare deksel.

 

Merknaam

Wil je je eigen kleur of wil je de GLEAM Cargo eBike op een bepaalde manier van een merk voorzien? Wij bieden verschillende mogelijkheden, neem contact met ons op.

 

Dubbele batterij

Als je lange afstanden moet afleggen, kun je kiezen voor het Dual Battery systeem. Het stelt je in staat om je bereik uit te breiden van ongeveer 40-80 km zonder dat je de batterijen hoeft te verwisselen.

 

Snelle batterijlader

Met de standaard acculader van de fiets duurt een volledige lading vier uur. Als je moet versnellen, kies dan voor de Bosch snellader om te versnellen tot slechts drie uur.

 

Vrachtwagen

Als de laadvloer van onze Cargo eBike nog steeds niet groot genoeg is voor je, kun je ervoor kiezen om je fiets uit te breiden met een aanhanger van onze partners Carla Cargo.

 

Bescherming tegen diefstal

Kies ervoor om jouw fiets in te stellen met een GPS tracker, zodat je altijd je fiets kunt lokaliseren en je routes kunt volgen of koop een extra slot.

 

GLEAM SERVICE en helpcentrum

Goede service, zodat jij altijd veilig en zorgeloos kunt rondrijden, dat is ons streven. De goede service zit in ons DNA. Met meer dan 50 jaar ervaring in de automotive zorgen wij voor uw mobiliteit! Wij zijn een GLEAM gecertificeerd servicepunt voor uw Multi Use Bike. Bij ons kunt u altijd terecht kunt voor service, vragen en onderhoud. Met onze landelijke service dekking kunnen wij u altijd helpen.

 

Carla Cargo Fiets Aanhanger

De CARLA stelt u in staat grote ladingen snel en gemakkelijk te vervoeren.

CARLA is de grootste en veiligste fietskar op de markt! Dankzij de geïntegreerde mechanische oplooprem is het transport van zware ladingen veilig! De elektronische ondersteuning maakt uw CARLA nog sneller en hierdoor kunnen zware ladingen zelfs door niet-elektrische fietsen gemakkelijk getrokken worden.

Prijs:

Vanaf € 7490.00 ex. btw   € 9063.00 incl btw

Afleveringskosten vanaf € 375.00 ex. btw € 454.00 incl. btw

 

Service

Regelmatig onderhoud houdt je voertuig in perfecte conditie en zorgt voor blijvend rijplezier. Wij adviseren per 2.500km of 1x per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Tijdig onderhoud volgens de voorschriften bespaart kosten.

In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij u mobiliteit onderhouden, repareren, service verlenen en schade herstellen.     

Verzekering

Je micromobiliteit  WA of All Risk verzekeren? Voor de verzekering van je voertuig werken wij samen met Premiewinkel. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Houdt er rekening mee dat voor het besturen van een motorvoertuig je minimaal 16 jaar oud en in het bezit van een geldig scooter rijbewijs dient te zijn.

Scootmobielen zijn te besturen zonder rijbewijs vanaf 16 jaar.

Garantie 

Uiteraard leveren wij je voertuig in perfecte staat af. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn kan je rekenen op onze uitgebreide fabrieksgarantie.

 

Bij een occassion voertuig krijgt u

6 maanden Bovag garantie vanaf € 3500.00 Een tweedehands voertuig wordt voor aflevering natuurlijk ook volledig technisch nagekeken.

Accu

De meeste voertuigen worden geleverd met een vaste accu. Sommige scooters zijn uitgerust met een uitneembare accu.

Het bereik (hoeveel kilometers je kunt rijden) hangt af van vele factoren. Zoals snelheid, temperatuur en weersomstandigheden.  

Laden gaat via het normale stopcontact en optioneel via een laadpaal. Kies het voertuig dat past bij jouw levensstijl en vervoerseisen.