Selvo 2P45.DC

Aangenaam kennis te maken met deze praktische microcar, uitgevoerd als brommobiel (L6e) met max. 45km/h. De robuuste uitvoering maakt hem bijzonder geschikt voor stadsmobilteit. Er is zelfs ruimte (indien gewenst) om een rollator mee te nemen. Door de oerdegelijke opbouw is de elektrische Selvo ook zeer geschikt voor gebruik in een landelijke omgeving. U vindt ze ook bij verhuurbedrijven en vakantieparken.

Diverse kleuren zijn leverbaar zoals donkerblauw, bordeaux rood, licht groen en champagne.

Een accu lading brengt u ongeveer 100 km ver en is gewoon thuis te laden met een normaal stopcontact. Er is een keuze mogelijkheid in lood-gel accu's of lithium accu's. Optioneel zijn lichtmetalen velgen te bestellen.

Standaard voorzien van een radio MP3, airconditioning en verwarming.

De Green World Mobilty Selvo 2P45 is ook bijzonder geschikt voor verhuur of voor deelmobiliteit. 

Door een stadsauto te delen, help je een ander, draag je bij aan een beter milieu en bestrijd je de drukte op de Nederlandse parkeerplaatsen. Volgens onderzoek staan de meeste voertuigen 90% van de dag stil.

Ook voor verzorgingshuizen, aanleunwoningen en verpleeghuizen zijn  brommobielen een goede, milieuvriendelijke oplossing. Voor dokter bezoek, boodschappen en uitjes kunt met een bereik van 100 km prima uit de voeten. 

 

Graag beantwoorden wij al uw vragen over de Green World Mobility Selvo. Kom gerust langs voor een nadere kennismaking en/of een proefrit!

Meer informatie vindt u in de folder:

Product Sheet Selvo 2 P 45
PDF – 205,6 KB 51 downloads

Prijs:

Vanaf € 11925.00

Afleveringskosten vanaf € 375.00

Leges € 95.00

Informeer naar de beschikbaarheid!