Ontdek E-mobiliteit!

N-Light M4

De N-Light M4 is een compacte stadsauto (L6e) met veel comfort. De uitrusting is compleet met zonnedak en lichtmetalen velgen. Als u opzoek bent naar moderne stadsmobiliteit dan is dit de oplossing. Eenvoudige instap met de grote portieren en comfortabele stoelen voor veel rijplezier! De 100% elektrische N-Light is te besturen met een brommercertificaat en gaat 45 km/h.

Er zijn meerdere kleuren leverbaar en deze stadsauto kunt u gewoon thuis laden met een 230V stopcontact. Er is een interieurkleur keuze uit zwart of cognac, afhankelijk van de uitvoering.

De N-light M4 is leverbaar met twee soorten accu pakketten. Er is keuze in lood-gel of lithium accu's. 

Een luxe MP5 speler met achteruitrijcamera en bluetooth verbinding is standaard.

 

Duurzaam en milieuvriendelijk gaat u op pad met de GWM N-Light M4.

Deze brommobiel is van alle gemakken voorzien, zoals; centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, elektrische ramen, LED-dagrijverlichting, MP5 speler, Bluetooth handsfree bellen, verwarming, airco, achteruitrijcamera en lichtmetalen velgen.

Geen bijtelling, geen BPM, geen houderschaps belasting. Wil je nog wel 2 volwaardige auto’s voor de deur, met alle kosten vandien als je met 1 auto toch niet verder komt dan de supermarkt of school?

 

Graag beantwoorden we al uw vragen over deze nieuwe mobiliteit. De N-Light M4 staat klaar voor een proefrit!

Meer informatie vindt u in de folder:

Product Sheet N Light M 4
PDF – 230,6 KB 92 downloads

Prijs:

Vanaf € 11125.00

Afleveringskosten vanaf € 375.00

Leges € 95.00

Informeer naar de beschikbaarheid!