De volledig elektrische XEV YOYO voor alle lokale bestemmingen,

stil en milieuvriendelijk. 

De XEV YOYO is een compacte maar rijk uitgeruste stadsauto. Met een gemiddelde snelheid van 80 km/h bereikt u eenvoudig uw bestemming.

Met een accu bereik van 150 km is er ruim voldoende capaciteit voor uw dagelijkse mobiliteit. De Lithium accu kan eenvoudig thuis worden opgeladen.

Te besturen vanaf 18 jaar met een autorijbewijs.

Elektrische auto's (BEV = Battery Electric Vehicle) gebruiken een elektromotor in plaats van een brandstofmotor. 

Ze gebruiken de opgeslagen energie in de batterijen voor een schone emissieloze aandrijving. 

De standaard compleet uitgeruste stadsauto is modern vormgegeven en in leuke frisse kleuren leverbaar.

 

Lage aanschafprijs

Lage verzekeringskosten

Geen wegenbelasting


Samen met u veranderen wij het concept van mobiliteit!

 

Ontworpen voor stadsmobiliteit

Ervaar de steden op een nieuwe manier met de YOYO. Rijden en parkeren is nog nooit zo makkelijk geweest dankzij de compacte afmetingen en de kleine draaicirkel. De efficiënte 100 % elektrische motor levert een veel stillere en milieuvriendelijke oplossing voor de stedelijke mobiliteit. 

 


Emissieloos rijden

Milieuvriendelijk

Lage onderhoudskostenKEYLESS ENRTY

AIRCONDITIONING

ABS systeem


XEV YOYO KLEUREN:

Kleuren YOYO
Word – 828,0 KB 19 downloads

Binnenkort leverbaar.

 

Service

Regelmatig onderhoud houdt je voertuig in perfecte conditie en zorgt voor blijvend rijplezier. Wij adviseren per 10000km of 1x per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Tijdig onderhoud volgens de voorschriften bespaart kosten.

In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij u mobiliteit onderhouden, repareren, service verlenen en schade herstellen.     

Verzekering

Je micromobiliteit  WA of All Risk verzekeren? Voor de verzekering van je voertuig werken wij samen met Premiewinkel. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Houdt er rekening mee dat voor het besturen van een motorvoertuig je minimaal 16 jaar oud en in het bezit van een geldig scooter rijbewijs dient te zijn.

Scootmobielen zijn te besturen zonder rijbewijs vanaf 16 jaar.

Garantie 

Uiteraard leveren wij je voertuig in perfecte staat af. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn kan je rekenen op onze uitgebreide fabrieksgarantie.

 

Bij een occassion voertuig krijgt u

6 maanden Bovag garantie vanaf € 3500.00 Een tweedehands voertuig wordt voor aflevering natuurlijk ook volledig technisch nagekeken.

Accu

De meeste voertuigen worden geleverd met een vaste accu. Sommige scooters zijn uitgerust met een uitneembare accu.

Het bereik (hoeveel kilometers je kunt rijden) hangt af van vele factoren. Zoals snelheid, temperatuur en weersomstandigheden.  

Laden gaat via het normale stopcontact en optioneel via een laadpaal.Kies het voertuig dat past bij jouw levensstijl en vervoerseisen.